(untitled) (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Autor u radu na temelju sveučilišne arhivske građe, tiska i relevantne literature razmatra djelovanje profesora Tadije Smičiklasa na Sveučilištu u Zagrebu s posebnim osvrtom na njegov rektorski mandat te ujedno rekonstruira dobivanje počasnoga doktorata, prvoga takvog u povijesti Sveučilišta u Zagrebu.