(untitled) (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Cilj je rada pokazati važnost službene ustaške propagande u provođenju represivne politike upravljanja ženskom seksualnošću. Ta je propaganda bila namijenjena pripadnicama Ustaškoga pokreta i njome se htjelo pripremiti elitne ustašice za ideološki rad i (pre)odgoj djevojaka i žena u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Analiza tekstova časopisa Ustaškinja, novina koje je izdavala Ženska loza Ustaškoga pokreta, pokazala je da je žena objekt u fašističkoj ideologiji i onda kada zauzima položaj subjekta. Ustašice koje su aktivno stvarale fašistički poredak u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj doprinijele su oblikovanju i širenju ideologije koja je vladala ženama glorificirajući majčinstvo kao jedini smisao ženina života i njezinu dužnost prema domovini. Njihova uloga u ustaškom režimu nedovoljno je istražena.