(untitled) (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Članak se bavi karakterom i zastupljenošću etničkoga diskursa u srbijanskim opozicijskim glasilima Demokratija i Srpska reč u periodu 1990./1991. Jedno od pitanja koje razmatra ovaj rad odnosi se na preispitivanje teze o nepostojanju relevantne političke alternative tzv. nacionalnom programu Slobodana Miloševića i njegove političke partije u Srbiji u predvečerje raspada Jugoslavije.