Jugoslavenska diplomacija i pitanje izručenja Ante Pavelića iz Argentine (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
U radu se na osnovi izvora, literature i tiska analiziraju napori jugoslavenske diplomacije u cilju ekstradicije bivšega poglavnika Nezavisne Države Hrvatske Ante Pavelića tijekom pedesetih godina prošloga stoljeća i reakcije argentinskih državnih organa na te zahtjeve. Posebna pozornost obraća se na političku pozadinu tih reakcija i djelovanje jugoslavenskoga predstavništva u Buenos Airesu.