Stjepan Horvat, Mi izbjeglice. Razmatranja o suvremenoj hrvatskoj problematici iz perspektive izbjegličkog logora (Zagreb: Hrvatski institut za povijest, 2022), 298 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige