Janja Sekula, Pobuna. Okupacija. Poraz. Zapadna Slavonija 1990. – 1991. (Zagreb: Alfa; Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, 2022), 405 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige