Xavier Bougarel, Kod Titovih partizana. Komunisti i seljaci u Bosanskoj krajini 1941-1945. (Sarajevo: Udruženje za modernu historiju, 2023), 194 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige