Elvis Orbanić, Časne va Žminje. Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga u Župi sv. Mihovila Arkanđela u Žminju od 1972. do 2022. godine (Rijeka; Žminj; Pazin: Provincija Majke Dobrog Savjeta; Župa sv. Mihovila Arkanđela; „Josip Turčinović”, 2023), 235 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige