Ivica Šute, Kibici „Purgera”. Fenomen „Građanski” i njegovi kibici: između masovne zabave, strasti i svjetonazora u međuratnome Zagrebu (Zagreb: FF press, 2022), 397 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige