Jean-Baptiste Evariste Charles Pricot de Sainte-Marie, Hercegovina: geografska, historijska i statistička studija, prijevod s francuskog Almira Drino (Mostar: Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke/znanosti, 2023), 161 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige