Prilog biografiji Dragutina Karle Kovačevića (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Rad na temelju arhivske građe, suvremenoga tiska i relevantne literature donosi političku biografiju Dragutina Kovačevića (1870. – 1942.). Njegov se politički put prati kronološki, od članstva u Hrvatskoj seljačkoj stranci, kojoj je bio potpredsjednik 1923. – 1929. i na čijoj je listi biran za saborskoga pa skupštinskoga zastupnika, pristajanja uz režim Šestosiječanjske diktature 1930., za koje je potpredsjednik Jugoslavenske nacionalne stranke i Narodne skupštine, te kroz iskustvo u logorskom sustavu Nezavisne Države Hrvatske. Propituje se njegov položaj u Hrvatskoj seljačkoj stranci i pobude pristupanja režimu.