Davor Marijan, Bušići: Pukovnija Ante Bruno Bušić, 1. gardijska brigada HVO Ante Bruno Bušić (Zagreb; Posušje: Udruga pripadnika postrojbe HVO „Ante Bruno Bušić” Posušje; Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, 2022), 439 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige