Odgovor na reakciju autora u povodu recenzije knjige Prije Tita. Frakcijske borbe u Komunističkoj partiji Jugoslavije 1936-1940., objavljenom u br. 55/1 Časopisa za suvremenu povijest (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Reagiranje/Polemika