Ivan Volarević, Ivo Mišur, Ivan Vekić, Neretvani u Velikom ratu – svjedočanstva o sudionicima Prvog svjetskog rata s područja doline Neretve (Zagreb: Ogranak Matice hrvatske u Metkoviću, 2019), 71 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2023)
Prikaz knjige