Srđan Cvetković, Kako se stvarao Tito. Tehnologija izgradnje i pokušaji razgradnje kulta Josipa Broza Tita (Beograd: Institut za savremenu istoriju; Catena mundi, 2023), 312 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2024)
Prikaz knjige