Bojan Ivešić, Nastanak i uporaba vatikanske verzije „navodnoga Stepinčeva pisma” iz 1943. sa referencijalnim dokumentima (Sarajevo: Medijski centar Vrhbosanske nadbiskupije, 2023), 203 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2024)
Prikaz knjige