Igor Duda, Socijalizam na kućnom pragu. Mjesna zajednica i svakodnevica društvenog samoupravljanja u Jugoslaviji (Zagreb; Pula: Srednja Europa, 2023), 256 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2025)
Prikaz knjige