Ivan Smiljanić, Peter Mikša, Nani Poljanec, „Čuvajte mi Jugoslavijo!”: Figuralni spomeniki Karađorđevićem v Sloveniji (Rogaška Slatina: Zavod Ljudski muzej Rogaška Slatina, 2023), 141 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2025)
Prikaz knjige