Andrej Rahten, Prijestolonasljednikova smrt. Tragovima slovenskih i hrvatskih interpretacija Sarajevskog atentata (Zagreb: Tragovi prošlosti, 2024), 327 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2025)
Prikaz knjige