Sabrina P. Ramet, Komunizam u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. Politika, kultura i društvo 1943-1991., preveo Vladimir Filipović (Zagreb: Srednja Europa: 2024), XIII + 358 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2025)
Prikaz knjige