Aleksandar Jakir, Dalmacija u međuratnom razdoblju 1918. – 1941., Hrvatska povijest u 20. stoljeću, 2. svezak (Zagreb: Leykam international, 2018), 302 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige