Izvješće s međunarodne konferencije The Making of a World Order: A Reappraisal of the Paris Peace Conference and the Treaty of Versailles (The Paris Peace Conference at 100) Američko sveučilište u Parizu, Pariz, 23. – 26. svibnja 2019. (Časopis za suvremenu povijest, 2019)
izvješće sa skupa