Nekoliko napomena autorice rada „Pedeset godina Časopisa za suvremenu povijest: bibliometrijska analiza (1969. – 2018.)” povodom reagiranja Jure Krište (Časopis za suvremenu povijest, 2019)
odgovor na reagiranje