Enes S. Omerović, ur., Historijski pogled na razvoj i položaj nacionalnih manjina u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Zbornik radova (Sarajevo: Udruženje za modernu historiju / Udruga za modernu povijest, 2017), 243 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige