Dva srpska povjesničara o Stepincu: Povodom knjige Ljubodrag Dimić, Nikola Žutić, Alojzije Stepinac – država, crkva, nadbiskup (1934-1941) (Beograd: „Filip Višnjić”, 2017), 456 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige