Stranputice Joje Vragovića: Ulomci biografije jednoga zagrebačkog policajca (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Rad na temelju dostupnih arhivskih vrela i literature nastoji približiti neke sastavnice životopisa redarstvenika Josipa Vragovića, upravitelja zagrebačke policije u vrijeme monarhističke Jugoslavije i Nezavisne Države Hrvatske. Usporedno se u članku spominje i ustroj međuratnoga zagrebačkog redarstva, a doneseni su i podaci o Vragovićevim najbližim suradnicima iz toga razdoblja. Na kraju se nastojala analizirati i Vragovićeva, s obzirom na istaknute dužnosti koje je obavljao u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, pomalo iznenađujuća sudbina u socijalističkoj Jugoslaviji.