Margareta Matijević, „Između partizana i pristojnosti”. Život i doba Svetozara Rittiga (1873. – 1961.) (Zagreb; Slavonski Brod: Plejada; Hrvatski institut za povijest, Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, 2019), 456 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige