Hrvoje Čapo, prir., Hrvatska u diplomatskim izvješćima Sjedinjenih Američkih Država 1918. – 1929. (Zagreb: Hrvatski institut za povijest, 2018), 462 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige