Stjepan Matković, Marko Trogrlić, prir., Političke bilješke Ante Trumbića: 1930. – 1938. (Zagreb; Split: Hrvatski institut za povijest; Odsjek za povijest Filozofskoga fakulteta u Splitu, 2019), sv. 1: 1930. – 1934., 928 str., sv. 2: 1935. – 1938., 551 st (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige