„Dopustite ljudima da vam kažu i krenite svojim putem”: osvrt na tekstove Vladimira Geigera o izložbi Ako tebe zaboravim… Holokaust u Hrvatskoj 1941. – 1945.: Zadnje odredište Auschwitz (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Reagiranje/Pismo uredniku