Konfiskacija karlovačke tekstilne industrije (1945. – 1946.) (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Autor na temelju arhivskoga gradiva i literature opisuje i objašnjava gospodarske procese na području Karlovca i njegove uže okolice uvjetovane političkim odlukama neposredno nakon Drugoga svjetskog rata 1945. i 1946. godine.