Husnija Kamberović, ur., Između rata i mira. Sarajevo u prelomnim godinama 20. stoljeća, (Sarajevo: Udruženje za modernu historiju / Udruga za modernu povijest, 2020), 200 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige