Dnevnik Diane Budisavljević, redateljica: Dana Budisavljević, scenaristice: Dana Budisavljević i Jelena Paljan (Zagreb; Ljubljana; Beograd: Hulahop; December; This and That Productions, 2019), 88 minuta. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige