Andrej Rahten, Od Majniške deklaracije do habsburške detronizacije. Slovenska politika v času zadnjega habsburškega vladarja Karla (Celje; Ljubljana: Celjska Mohorjeva družba, 2016), 340 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2020)
Prikaz knjige