Радмила Радић, Војислав Јанић (1890–1944). Свештеник и политичар. Поглед кроз аналитички прозор (Београд: Институт за новију историју Србије, 2018), 482 str. i Радмила Радић, Мисија британске Хришћанске заједнице младих људи у Краљевини Југославији (Београд: Институт за новију историју Србије, 2019), 375 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige