İbrahim Kamil, ur., Soğuk Savaş sonrasında Balkanlar (1990-2015) [Balkan nakon hladnoga rata, 1990. – 2015.] (Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2017), 698 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige