Kazimir Katalinić, Od poraza do pobjede. Povijest hrvatske političke emigracije 1945. – 1990., I. i II. svezak (Zagreb: Naklada Trpimir, 2017), 334 + 302 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige