Izvješće s međunarodne konferencije CONVENTION AND REVOLUTION: Life Writing by Women in the 1800s and 1900s: Archives, Critiques and Methods, Poljska akademija znanosti i Sveučilište u Varšavi, Varšava, 29. studenoga – 1. prosinca 2017. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Izvješće s konferencije