Alan Žic-Teklin, Tako je govorio Burbur – izumrli dalmatski jezik i njegov krčki dijalekt veljotski (Krk: Centar za kulturu Grada Krka, 2017), 210 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige