Jakša Raguž, Domagoj Štefančić, Specijalna jedinica policije „Ris” Kutina u Domovinskom ratu 1991. – 1996. (Kutina; Zagreb: Udruga specijalne jedinice policije iz Domovinskog rata; Hrvatski institut za povijest; Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige