Rasim Hurem, Bosna i Hercegovina u Drugom svjetskom ratu 1941-1945., priredio dr. sc. Dino Mujadžević (Zagreb; Sarajevo: Plejada; Bošnjačka nacionalna zajednica za Zagreb i Zagrebačku županiju; University Press, 2016), 398 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige