Bojan Balkovec, „Svi na noge, svi van, da pobjeda bude što sjajnija”. Izborna teorija i praksa u međuratnoj Jugoslaviji, prevela Anita Peti-Stantić (Zagreb; Ljubljana: Srednja Europa; Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani, 2017), 234 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige