Milan Puh, Rafael Padula Maradei, Roger Cavalheiro Silva, Croácia no Brasil até 1918: Primeira fase de imigração / Hrvatska u Brazilu do 1918.: Prva faza useljavanja (São Paulo: Croatia Sacra Paulistana, 2017), dvojezično izdanje, 320 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige