Vladimir Geiger, Suzana Leček, Krivnja i kazna. Politika odmazde i sudski proces ministru u Vladi NDH Živanu Kuveždiću 1948. – 1949. (Slavonski Brod: Hrvatski institut za povijest, Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, 2018), 472 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige