Stipe Kljaić, Nikada više Jugoslavija. Intelektualci i hrvatsko nacionalno pitanje (1929. – 1945.) (Zagreb: Hrvatski institut za povijest, 2017), 436 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige