Ivan Kovačić, Grozote rata. Dnevnik s Goričkog fronta, prir. Snježana Buczkowska i Nada Draganja (Split; Zagreb: Gradska knjižnica Marka Marulića; VBZ, 2016), 256 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2018)
Prikaz knjige