Istra u beogradskom tisku 1991. – 1995. (Časopis za suvremenu povijest, 2017)
Rad analizira pisanje triju vodećih beogradskih dnevnih listova (Politike, Borbe i Večernjih novosti) o Istri između svibnja 1991. i kolovoza 1995. godine. Sumirani su, a djelomično i detaljnije predstavljeni članci koji se bave unutrašnjopolitičkom situacijom poluotoka, pitanjem granica, manjina i odnosa sa susjedima. Radom su obuhvaćeni i članci koji se bave privrednim, socijalnim i drugim pitanjima.