Stanislav Artuković, Dijana Cenger, ur. i prir., Crtice iz povijesti Virovitice između dvaju svjetskih ratova kroz zapisnike Gradskog vijeća (Virovitica: Državni arhiv u Virovitici, 2017), 556 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2017)
Prikaz knjige