Davor Marijan, Rat za Bosansku Posavinu 1992. godine (Zagreb: Hrvatski institut za povijest; Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, 2020), 357 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige