Vladimir Geiger, Suzana Leček, „Bog čuva Jugoslaviju”: politička i ideološka pozadina dizajna i ikonografije novčanica Kraljevine SHS/Jugoslavije (Zagreb: Hrvatski institut za povijest, 2020), 240 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige